ABT België - Oosterhoff

ABT België

ABT België, gevestigd in het hartje van Antwerpen (BE) is een multidisciplinair studiebureau voor stabiliteit(constructies), bijzondere technieken(installaties), duurzaamheid, uitvoerende architectuur(bouwkunde), bouwkostenmanagement, circulariteit, brandveiligheid, geotechniek en bouwfysica en telt een 30-tal medewerkers.

 

Als onderdeel van Oosterhoff biedt ABT België toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving voor zowel gebouwen als infrastructuur, nieuwbouw verbouw, restauratie en/of herbestemming. We gebruiken onze veelzijdige kennis van technologie en processen om samen met onze klanten de grenzen van het mogelijke te verkennen binnen gestelde kaders en met grote aandacht voor duurzame en nieuwe ontwikkelingen.

 

We gebruiken onze samenwerking binnen de groep en toewijding aan ons vak om onze klanten te helpen hun ambities te realiseren. Van visie tot oplevering, van idee tot realisatie, als adviseur aan de zijde van de bouwheer, als regisseur binnen het multidisciplinair ontwerpteam of als technische ondersteuning van de uitvoerder met als doel maximale impact te hebben en sturing te geven aan het waarmaken van de gestelde ambities.

Naar ABT België