L3Q - Oosterhoff

L3Q

L3Q ontwerpt veilige, flexibele en duurzame laboratoria. L3Q houdt rekening met regelgeving, creëert structuur en overzicht in de inrichting, de installaties en de bouwkundige compartimentering. Daarnaast begeleidt L3Q de inkoop en levering van de vaste laboratoriuminrichting (VLI). In het ontwerpconcept is een duidelijke ontkoppeling aanwezig tussen de voorzieningen en werktafels. Met modulaire bouwstenen wordt  efficiëntie en veiligheid gewaarborgd en kan het lab van binnen naar buiten ontworpen worden. Door het ontwerpproces te faseren en de input van gebruikers te verwerken sluit het ontwerp goed aan op de gebruikersprocessen.

 

Vanaf 1 april 2023 is L3Q onderdeel van Oosterhoff, en gevestigd in Delft. De directie wordt gevormd door Gerard Janssen (ook directeur van Huygen) en Gerard Doos.

 

Gerard Janssen: “Door de connectie met Oosterhoff zijn we in staat om opdrachtgevers op een breder gebied van dienst te zijn. We kijken verder dan vaste laboratoriuminrichting. Denk aan bouwkundig advies, gebouwinstallaties en bouwfysica. Zo kunnen we een totaaladvies leveren, dat maakt ons als L3Q onderscheidend.”

Naar L3Q