Meelis & Partners - Oosterhoff

Meelis & Partners

 

Meelis & Partners is een veiligheidsadvies- en consultancybureau dat opdrachtgevers ondersteunt met het ontwerpen, realiseren en beheren van veiligheid voor gebied, gebouw en gebruiker.

 

Het veilig zijn en veilig voelen gaat over de mate waarin je ergens prettig en comfortabel verblijft. Veiligheid is daarmee een voorwaarde voor het welzijn van mensen en daarom een cruciaal kwaliteitsaspect.

 

Wij zien veiligheid als ontwerpdiscipline, waardoor risico’s in het ontwerp voorkomen en opgelost kunnen worden: safety & security by design. Dit resulteert in een ontwerp waarbij veiligheid maximaal is gewaarborgd, zonder de toegankelijkheid en bewegingsvrijheid te beperken.

 

De bundeling met de expertises binnen Oosterhoff, maakt dat wij in staat zijn een gebouw en haar omgeving te ontwerpen waarin iedereen zich prettig voelt.

 

Foto: ©Fernando Guerra FG+SG
De Rechtbank Amsterdam is ontworpen en uitgevoerd door het consortium NACH – een samenwerking tussen Macquarie Capital, ABT, DVP, KAAN Architecten, Heijmans en Facilicom – in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf.

Naar Meelis & Partners