Traineeship gebouwde omgeving (technisch, data of proces) - Oosterhoff

Traineeship gebouwde omgeving (technisch, data of proces)

TU/WO

Fulltime 40 uur

Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Houten, Rotterdam, Sittard-Geleen, Utrecht, Velp

Wij zijn op zoek naar onbegrensd talent

Heb jij het in je om onbegrensd te denken? Draag jij bij aan innovatieve ideeën en heb je lef en het vermogen om snel te schakelen? Jij weet zeker dat je in de gebouwde omgeving je carrière wilt opbouwen, maar nog niet in welke rol. 

Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jou als Oosterhoff trainee!

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze recruiter Laura Urbinati via l.urbinati@oosterhoffgroup.eu.

Neem contact op

Jouw uitdaging

Oosterhoff Group geeft jou als trainee dé kans om je carrière in een innovatieve en uitdagende omgeving te starten. In twee jaar krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. Verdeeld in 3 periodes van 8 maanden werk je steeds voor een andere dochteronderneming binnen Oosterhoff Group waar totaal circa 600 ondernemende mensen werken met een fascinatie voor bouwopgaven. Een groep ondernemingen die elkaar optimaal aanvult: ABTABT België, ABT DeutschlandabtWassenaarAdviesbureau Lüningbbn adviseurs,  DatabuiltHuygen Installatie AdviseursL3Q , Meelis & Partners, Urban Physics & van de Laar.

 

Oosterhoff Group is in de afgelopen jaren gegroeid naar een groep van 12 werkmaatschappijen. Met ieder zijn eigen unieke bedrijfscultuur, eigen bedrijfsprocessen en dus eigen uitdagingen. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers. Dat kunnen commerciële partijen zijn zoals beleggers of ontwikkelaars, maar ook (semi-)publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, scholen en zorgaanbieders. We doen dat in alle fasen van de bouw: vanaf de planontwikkeling tot aan de oplevering van een gebouw. Als trainee krijg je de kans te ontdekken wat past bij jouw ambitie. Omdat we werken op projectbasis kom je terecht in verschillende teams, zowel intern als extern. Hierdoor blijft het werk afwisselend en vernieuwend.

 

Voor ieder is het traineeship uniek, maar jouw taken kunnen onder andere bestaan uit:

 • Meewerken aan lopende en nieuwe projecten bij één van onze bedrijven ten behoeve van klanten
 • Meewerken aan interne projecten
 • Kennis vanuit jouw specifieke opleidingsachtergrond toevoegen aan de organisatie en daarbij eventueel verbetervoorstellen doen
 • Werken aan een organisatie breed onderzoek ten behoeve van een actueel vraagstuk in de organisatie

 

Dit doe je met name zelfstandig en in samenwerking met collega’s, waarnaast je begeleiding krijgt vanuit een senior collega die er mede voor zorgt dat jouw traineeship succesvol wordt!

Jouw profiel

Je bent

 • Proactief, resultaatgericht, ondernemend, creatief;
 • Flexibel om op verschillende plekken te werken;
 • Je bewust van je eigen (maatschappelijke) impact en de invloed die jij hierop kunt uitoefenen;Je denkt buiten bestaande kaders;
 • Je bent je bewust van je eigen (maatschappelijke) impact en de invloed die jij hierop kunt uitoefenen.

 

Je hebt

 • Een (bijna) afgeronde universitaire opleiding gericht op structural engineering, architecture, urbanism & building sciences, mechanical/ electronic engineering, computer- of data science, civil engineering en maximaal een jaar werkervaring;
 • Interesse in de gebouwde omgeving is mooi meegenomen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift en bent bereid de Nederlandse taal te leren.

Als trainee bij Oosterhoff

 • Begin je je carriére goed met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (gratis OV reizen, Goede mobilitieitsregeling, ruim salaris van €3233,-)
 • Haal je het beste in jezelf naar voren met Quake, Campus, Sport en Innovatie
 • Krijg je de kans een uniek kijkje te nemen in drie verschillende functies in drie verschillende werkmaatschappijen;
 • Wissel je met andere trainees ervaringen en best practices uit en werk je samen aan een project;
 • Ervaar je de vrijheid om jouw Traineeship zelf “onbegrensd” vorm te geven
 • Leer je de gehele  organisatie kennen via diverse netwerkactiviteiten
 • Kijken we samen wat er bij jou past, qua achtergrond en ambitie. Hierbij zoeken we dé dochteronderneming waarbij je dit het best kunt ontdekken. Na 2 jaar weet jij wat bij je past en ben je klaar om in een vaste rol aan de slag te gaan

 

Samen bouwen aan ambities

Samen met en voor onze klanten werken wij aan de gebouwen en gebieden van de toekomst. Wij dagen onze opdrachtgevers uit om de duurzaamheidslat hoger te leggen. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel, binnen Oosterhoff Group geven we hier een extra impuls aan middels het platform Quake. Multidisciplinaire teams, integraal samengesteld, waarbij de verschillende disciplines elkaar versterken. Teams waarin iedereen zijn of haar unieke rol vervult. Zo bouwen we samen aan onze ambities.

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!

We ontvangen graag je reactie voor 15 juli, met een motivatiebrief waarin je beschrijft wat je in de Traineeship aanspreekt en wat jij Oosterhoff kan biede, waarna we de eerste selectie maken en uitnodigen voor de kennismakingsgesprekken Ben je vervolgens geselecteerd voor de laatste ronde, dan laat je aan de hand van een pitch en portfolio zien wie je bent, wat je hebt gedaan, wat je ambitie is en wat wij voor jou en jij voor Oosterhoff kan betekenen.

 

De werving wordt centraal opgepakt door Basilla en Laura, Corporate recruiters, voor vragen kan je contact opnemen via onbegrensdtalent@oosterhoff.eu of 06-51490092/ 06- 82305551.