Over Oosterhoff - Oosterhoff

Over Oosterhoff

Wij ontwikkelen, regisseren en realiseren vooruitstrevende concepten, producten en kennis voor de gebouwde omgeving. Samen. Ken jij ons al?

Wij zijn Oosterhoff. Een groep van 12 bedrijven in ontwerp-, bouw- en installatieadvies. In Oosterhoff bundelen we onze krachten. Dit maakt ons uniek. Hier brengen we de kennis, expertise en de denkkracht van de beste specialisten en generalisten samen. Standaarden gaan van tafel. We adviseren op alle niveaus en kijken zonder oogkleppen naar de vraag van de klant en de gebruiker. We vragen echt door. Daarmee is Oosterhoff de ideale partner voor projecten die vernieuwend en complex zijn.

 

Oosterhoff is de innovatieve en creatieve schakel die een frisse én deskundige blik heeft. Wij nemen verantwoordelijkheid. In de volle overtuiging dat wij samen in staat zijn grenzen te verleggen. Door de verbinding te leggen tussen mensen, expertises en vakgebieden bereiken we de beste oplossingen voor vraagstukken op het gebied van klimaat, omgeving en eindgebruiker.

Bekijk onze projecten

De Oosterhoff-organisaties

 

Oosterhoff bestaat uit ABT, ABT België, ABT Deutschland, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, adviesbureau Van de Laar, bbn adviseurs, DataBuilt, Huygen, L3Q, Meelis & Partners en Urban Physics. Binnen de holding hebben we ook diverse entiteiten, zoals onze denktank Quake.

 

Alle organisaties hebben hun eigen kennis, denkkracht en expertise. Van ingenieurs tot installatieadviseurs en van constructeurs tot ontwerpers. Door onze kennis en mensen bij elkaar te brengen, bouwen we samen aan een toekomstbestendige omgeving.

 

Meer weten? Klik op de naam van de bedrijven hiernaast om meer te lezen over wat zij doen.

De structuur van Oosterhoff

Oosterhoff is een groep ondernemingen die allemaal een eigen directie hebben. In Oosterhoff bundelen we onze krachten in diverse samenstellingen en onder een gezamenlijk bestuur.
Lees meer

We creëren ongekende mogelijkheden door kennis, expertise en denkkracht samen te brengen.

Oosterhoff maakt échte vernieuwing in de gebouwde omgeving werkelijkheid. Dat doen we door kennis, denkkracht en expertise te bundelen, in nieuwe combinaties en met de beste generalisten en specialisten.

Lees meer over Onbegrensd

Bestaande structuren voldoen niet meer. Om antwoord te geven op de complexe vraagstukken van nu en de toekomst hebben we meer nodig. Met multidisciplinaire en flexibele netwerken bouwen we aan de antwoorden. Alleen zo creëren we een samenleving waarin de mens in harmonie met zijn omgeving kan bloeien. Een gebouwde omgeving die voor mensen werkt. Die raakt, verrast, inspireert en slim gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Een omgeving waar het prettig is om samen te zijn, te werken en te leven.

Lees meer over Onbegrensd

Onze kernwaarden

INGENIEUS

Echte vernieuwing begint als je het oude loslaat. We geloven in de kracht van nieuwe combinaties, tussen mensen, expertises en vakgebieden. Alleen zo vinden we échte oplossingen voor de opgaves van onze opdrachtgevers en de maatschappij.

MENSELIJK

Bij Oosterhoff maakt ieder individu deel uit van het grotere geheel. Met alle ruimte om jezelf te zijn, te groeien en je kwaliteiten te benutten. En die ook weer te delen met anderen. Door op deze manier samen te werken, boeken we pas echt vooruitgang.

TOEGEWIJD

Als wij ons op een project storten, kun je rekenen op onze onvermoeibare inzet naar een klinkend resultaat. Vanuit een onbegrensd vertrouwen in onze expertise en de samenwerking met onze partners.

Diversiteit bij Oosterhoff

Diversiteit en inclusie zijn onlosmakelijk verbonden aan onze kernwaarde ‘menselijk’. Bij Oosterhoff mag je zijn wie je bent. We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers zich gerespecteerd en thuis voelen, door verschillen in achtergronden, ervaringen, perspectieven en identiteit.

 

We werken elke dag aan een cultuur waarin onze medewerkers zich erkend voelen voor hun unieke identiteit, geïntegreerd zijn in de groep en zich gewaardeerd voelen voor hun bijdragen. Bij Oosterhoff geloven we dat de diversiteit van medewerkers bijdraagt aan het verrijken van onze cultuur, verbeteren van onze diensten en het vergroten van onze creativiteit en innovatie. Lees meer in onze statement.

Lees het statement