Werken bij - Oosterhoff

Werken bij
Oosterhoff

Wil jij werken aan échte vernieuwing? Kom erbij. Bij Oosterhoff geloven we in het samenbrengen van de beste mensen, bedrijven en technologieën om zo de beste oplossingen te bedenken.

Samen bereiken we meer: daar geloven we in.

Solliciteren bij Oosterhoff? Doen! Hieronder vind je alle actuele vacatures binnen de holding. Of klik door en solliciteer bij een van de bedrijven. Als er op dit moment geen functie tussenstaat die bij je past, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Actuele vacatures

(Afstudeer) Stage Employer Branding

HBO
Fulltime 40 uur
Velp
Bekijk deze vacature

Traineeship gebouwde omgeving (technisch, data of proces)

TU/WO
Fulltime 40 uur
Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Houten, Rotterdam, Sittard-Geleen, Utrecht, Velp
Bekijk deze vacature

Secretaresse

MBO, HBO
24-32 uur
Velp
Bekijk deze vacature

HR supportmedewerker

MBO, HBO
24-32 uur
Velp
Bekijk deze vacature

Open sollicitatie

HBO of WO
32-40 uur
Velp, Rotterdam, Delft, Groningen, Amsterdam, Houten, Geleen en Eindhoven
Bekijk deze vacature

Trainee

TU/WO
40 uur (start september)
Velp, Rotterdam, Delft, Groningen, Amsterdam, Houten, Geleen en Eindhoven
Bekijk deze vacature
Bekijk het organogram

Word trainee bij Oosterhoff

Bouwen aan jezelf én de toekomst van de gebouwde omgeving: het kan bij Oosterhoff. Het traineeship van Oosterhoff geeft je de kans om je carrière een kickstart te geven. In twee jaar tijd krijg jij alle ruimte om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen.

 

Verdeeld over 3 periodes van 8 maanden werk je steeds voor een andere organisatie binnen Oosterhoff. Zo leer je in een korte tijd veel organisaties, mensen én jezelf kennen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij: ons veelzijdige scholingsprogramma geeft je alle ruimte om je talent te ontdekken. En fouten maken mag: daar leer je van. Na afronding van je traineeship ben je klaar om aan de slag te gaan bij een van onze organisaties.

 

Het traineeship

TOP: leren op je werk

TOP is het Tweejarig OpleidingsProgramma van Oosterhoff. Met deze interne opleiding geef je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost. Je ontwikkelt je op verschillende bedrijfskundige aspecten. De contactdagen worden begeleid door experts uit het werkveld. Daarvoor werken we samen met experts van onze opleidingspartner TSM en onze eigen professionals.

Medewerkersparticipatie

Oosterhoff van de mensen

Oosterhoff is letterlijk van de mensen: het eigendom van Oosterhoff is volledig in handen van de medewerkers. Alle medewerkers met een vast contract mogen mee participeren en minimaal 50% van de medewerkers participeert inmiddels ook mee in het eigendom van de groep. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en ondernemerschap binnen de organisatie.

Open cultuur

Bij Oosterhoff maakt ieder individu deel uit van het grotere geheel. En daarom vinden we het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. We meten jaarlijks de medewerkerstevredenheid. En daarnaast stimuleren we ook om altijd met elkaar te blijven praten. Het resultaat? Een fijne, open cultuur waarin ieders stem telt.

Quake

In onze innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concepten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid. Wie daarin zit? Iedere medewerker die iets bij te dragen heeft. Samen nadenken over en werken aan nieuwe technologie en methodes. Denk bijvoorbeeld aan artificial intelligence en research by design. Ze bieden onbegrensde mogelijkheden, als we ze goed inzetten. In Quake maken we deze kennis breed toegankelijk om samen te bouwen aan een toekomstbestendige samenleving.

Naar Quake