Bestuur - Oosterhoff

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van Oosterhoff bestaat uit Gerard Doos (CEO). Hij bewaakt de missie en de visie én zorgt er zo voor dat de mensen tot onbegrensde mogelijkheden komen.

Bij Oosterhoff denken we volgens het Afrikaanse principe van ‘Ubuntu’; I am because we are.

Bij Oosterhoff zijn we ervan overtuigd dat we de antwoorden op de vraagstukken van tegenwoordig alleen samen kunnen vinden. En dat is ook de manier waarop Oosterhoff bestuurd wordt.

 

We zetten in op een stevige verbinding tussen Oosterhoff en de onderliggende organisaties. Zo zorgen we ervoor dat we onze gezamenlijke kennis, expertise en denkkracht optimaal benutten. Hieronder maak je kennis met Gerard.

Gerard Doos, ceo Geboortejaar: 1962 Nationaliteit: Nederlandse

Onze CEO Gerard Doos kent de organisatie al sinds eind jaren tachtig. Sinds 2013 is hij directeur van ABT Holding, sinds 2018 Oosterhoff Group. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie.

Dat betekent dat Gerard zich bezighoudt met het bewaken van de missie en de visie, de uitrol van de strategie en de bijbehorende KPI’s. En dat kan volgens Gerard alleen als de menselijke relaties kloppen: “Het Afrikaanse principe Ubuntu gaat over wie we werkelijk zijn in verbinding met anderen. I am because we are. Ik wil dit principe verder ontwikkelen en verankeren in de organisatie en alle dochterbedrijven. Voor nu en in de toekomst.”

 

Gerard heeft de opleidingen Structural Engineering en Executive General Management gevolgd. Hij werkt sinds de jaren ’80 voor ABT, onder andere als general manager van ABT België en algemeen directeur. Van 2008 tot 2015 was Gerard board member bij NL Ingenieurs.