Traineeship - Oosterhoff

Traineeship bij
Oosterhoff

Bouwen aan jezelf én de toekomst van de gebouwde omgeving: het kan bij Oosterhoff. Het traineeship van Oosterhoff geeft je de kans om je carrière een kickstart te geven. In twee jaar tijd krijg jij alle ruimte om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen.

“Het traineeship maakt je onbegrensder: je bepaalt wat je écht wilt aan de start van je carrière” - Nagat Abdu, trainee bij Oosterhoff

Verdeeld over 3 periodes van 8 maanden werk je steeds voor een andere organisatie binnen Oosterhoff. Zo leer je in een korte tijd veel organisaties, mensen én jezelf kennen. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij: ons veelzijdige scholingsprogramma geeft je alle ruimte om je talent te ontdekken. En fouten maken mag: daar leer je van. Na afronding van je traineeship ben je klaar om aan de slag te gaan bij een van onze organisaties.

Onbegrensd groeien bij Oosterhoff

Samen bereiken we meer: daar geloven we in. En dat maakt werken bij Oosterhoff ook zo leuk. Als trainee krijg je een kijkje in de keuken van onze werkmaatschappijen. Welke? Dat bepaal jij, afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren. En dat doe je niet alleen, want je werkt samen in een team van trainees aan een opdracht.
Bekijk de vacature

Vraag het Martijn

Ben je benieuwd naar ons traineeship en wil je meer weten? Wie kan dit jou beter uitleggen dan één van onze trainees? Martijn is afgelopen jaar begonnen aan zijn traineeship en gaat graag met je in gesprek. Martijn startte zijn traineeship bij Huygen en zit nu een periode bij bbn. Over het traineeship tot zover zegt hij: “Naast dat je verschillende functies uitoefent binnen je traineeship ben je ook een van de verbinders tussen de werkmaatschappijen. Met het traineeship mag je mee helpen denken aan strategische vraagstukken en oplossingen en tegelijk toepassen op projectniveau.”
Neem contact op met Martijn

Traineeship, iets voor jou?

Vrijheid

Als trainee krijg je alle vrijheid om te ontdekken wat je wilt. Je kiest de werkzaamheden en samenwerkingen die bij je passen. Durven, initiatief nemen en ondernemerschap juichen we uit volle borst toe, want zo groei je.

Verantwoordelijkheid

Als trainee ben je een volwaardig medewerker, die nog aan het leren is. Dat vraagt om een bepaalde verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Een ervaring waar je de rest van je carrière iets aan hebt.

Flexibiliteit

Als trainee doe je in 2 jaar tijd 3 jaar ervaring op. Dat vraagt om lef en het vermogen om snel te schakelen. Je leert in korte tijd heel veel mensen en organisaties goed kennen.

Ondersteuning

We bieden je een team van trainees en collega’s die je met open armen ontvangen en een veelzijdig scholingsprogramma om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Ralph Poldermans

Mijn bijdrage aan een groenere toekomst Lees meer

Martijn Schiphorst

Een ondernemend & verbindend traineeship Lees meer

Nagat Abdu

Passie voor menselijkheid Lees meer

Iman Mohseni

Grenzen verleggen bij Oosterhoff Lees meer