Oosterhoff Structuur - Oosterhoff

Oosterhoff
structuur

Oosterhoff is een groep ondernemingen die allemaal een eigen directie hebben. In Oosterhoff bundelen we onze krachten in diverse samenstellingen.

Oosterhoff bestaat uit ABT, ABT België, ABT Deutschland, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, adviesbureau Van de Laar, bbn adviseurs, Huygen, Meelis & Partners en L3Q.

Alle organisaties hebben hun eigen kennis, denkkracht en expertise. Van ingenieurs tot installatie adviseurs en van bouwers tot ontwerpers: samen kunnen we de meest complexe projecten aan. Door onze kennis en mensen bij elkaar te brengen, bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving.

Bestuur

De Raad van Bestuur van Oosterhoff bestaat uit Gerard Doos (CEO). Hij bewaakt de missie en de visie én zorgt er zo voor dat de mensen tot onbegrensde mogelijkheden komen.

Lees meer

Missie

Oosterhoff maakt échte vernieuwing in de gebouwde omgeving werkelijkheid. Dat doen we door kennis, denkkracht en expertise te bundelen, in nieuwe combinaties en met de beste generalisten en specialisten.

Lees meer

Corporate governance

Bij Oosterhoff streven we naar goed bestuur. We werken aan een gezonde financiële basis om onze taken zo goed mogelijk uit te voeren. Dat vraagt ook om transparantie en integriteit. Daarom volgen we de uitgangspunten en de best practice bepalingen van de Nederlandse Corporate Governance Code.

Onze corporate governance code

Participatie

Oosterhoff is letterlijk van de mensen: het eigendom van Oosterhoff is volledig in handen van de medewerkers. Alle medewerkers met een vast contract mogen mee participeren en minimaal 50% van de medewerkers participeert inmiddels ook mee in het eigendom van de groep. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en ondernemerschap binnen de organisatie. En dat vinden we belangrijk.

Werken bij