Trainee - Oosterhoff

Trainee

TU/WO

40 uur (start september)

Velp, Rotterdam, Delft, Groningen, Amsterdam, Houten, Geleen en Eindhoven

Wil jij onderdeel zijn van een groep in beweging?

Heb jij het in je om onbegrensd te denken? Draag jij bij aan innovatieve ideeën en heb je lef en het vermogen om snel te schakelen? Jij weet zeker dat je in de gebouwde omgeving je carrière wilt opbouwen, maar nog niet in welke rol. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jou als Oosterhoff trainee!

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze recruiter Laura Urbinati via l.urbinati@oosterhoffgroup.eu.

 

Neem contact op

Jouw uitdaging

Wil jij onderdeel zijn van een groep in beweging? Dit is jouw kans om je carrière in een innovatieve en uitdagende omgeving te starten. In twee jaar krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. In periodes van 8 maanden werk je bij drie van de adviesbureaus naar keuze: ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, Huygen Installatie Adviseurs, ABT Deutschland, Van de Laar of Meelis & Partners.

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers. Dat kunnen commerciële partijen zijn zoals beleggers of ontwikkelaars, maar ook (semi-)publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, scholen en zorgaanbieders. We doen dat in alle fasen van de bouw: vanaf de planontwikkeling tot aan de oplevering van een gebouw. Als trainee krijg je de kans te ontdekken wat past bij jouw ambitie. Omdat we werken op projectbasis kom je terecht in verschillende teams, zowel intern als extern. Hierdoor blijft het werk afwisselend en vernieuwend.

Jouw profiel

 • Je hebt een (bijna) afgeronde (TU) masteropleiding gerelateerd aan de gebouwde omgeving, zoals bijvoorbeeld structural engineering, architecture, urbanism & building sciences, computer- of data science, civil engineering;
 • Je hebt maximaal een jaar werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal of Engelse taaluitstekend in woord en geschrift en bent bereid een Nederlandse cursus te volgen;
 • Je bent proactief, resultaatgericht, ondernemend, creatief;
 • Je hebt de flexibiliteit om op verschillende plekken te werken;
 • Je denkt buiten bestaande kaders(?)
 • Je bent je bewust van je eigen (maatschappelijke) impact en de invloed die jij hierop kunt uitoefenen.

Als trainee bij Oosterhoff

 • Wissel je met andere trainees ervaringen en best practices uit en werk je mogelijk samen aan een project;
 • Krijg je alle mogelijkheden te leren van de enorme hoeveelheid kennis bij de collega’s;
 • Krijg je de kans een uniek kijkje te nemen in verschillende keukens binnen Oosterhoff;
 • Kijken we samen wat er bij jou past, qua achtergrond en ambitie, voor tijdens het traineeship maar ook voor de periode erna;
 • Krijg je een heel mooi startsalaris van €3.122.00.

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!
We ontvangen graag je reactie, waarna we een eerste selectie maken. Na de eerste sollicitatieronde, laat je in de tweede ronde aan de hand van een pitch zien wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je ambitie is.

Over Oosterhoff

Oosterhoff geeft toekomst aan de gebouwde omgeving. Wat we voor onze klanten doen, is meer dan alleen de vraag beantwoorden. Goed is niet genoeg. Daarom werken we met de beste generalisten en specialisten. Ons uitgangspunt is: samen bereiken we meer. Daarom is Oosterhoff ook van en voor medewerkers. Wij bepalen met elkaar hoe Oosterhoff als groep zich ontwikkelt.