Oosterhoff verstevigt positie in Brabant door samenwerking met Adviesbureau Van de Laar - Oosterhoff

Oosterhoff verstevigt positie in Brabant door samenwerking met Adviesbureau Van de Laar

01 augustus 2022

Het Eindhovense adviesbureau Van de Laar voegt zich vandaag als elfde onderneming bij Oosterhoff. Daarmee krijgen beide bedrijven een betere basis voor verdere vernieuwing in de gebouwde omgeving in Brabant en omstreken.

Van de Laar is een onafhankelijk adviesbureau voor bouwconstructies dat al sinds 1956 aan de weg timmert. De dertig medewerkers werken in het hart van de metropoolregio Eindhoven, dat zich kenmerkt door de hightech en maakindustrie. “In dat bruisende gebied zien we ontzettend veel mogelijkheden voor bijzondere en vernieuwende projecten”, zegt Gerard Doos, die samen met Maaike van der Windt het bestuur van Oosterhoff vormt.

 

Beiden zijn daarom ook ontzettend blij met de samenwerking. Maaike van der Windt voegt toe: “Van de Laar heeft in Brabant een heel eigen gezicht en een sterke reputatie. Dat moet ook zo blijven. Binnen Oosterhoff bundelen we onze krachten om echt vernieuwing te brengen met vooruitstrevende concepten en producten. Daarmee willen we ook in Brabant bijdragen aan duurzame werk- en leefomgevingen die raken, inspireren en verrassen. Daarnaast biedt Van de Laar’s aansluiting de mogelijkheid om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en meer synergie voordelen te behalen.”

 

Bij Oosterhoff werken naast Van de Laar tien andere advies- en ingenieursbureaus samen in Nederland, België en Duitsland. Leon Mevis, directeur bij Van de Laar, kijkt uit naar de verdere kennismaking met alle collega’s en diensten en producten binnen Oosterhoff. “We denken dat wij met onze Brabantse wortels en jarenlange ervaring een hele goede toevoeging zijn aan Oosterhoff, dat een absolute topper in de bouwkundige advieswereld is. We zien het als een kans om verder te groeien en mee te werken aan integrale en grensverleggende projecten.”

 

Over Van de Laar

 

Adviesbureau Van de Laar is een Eindhovens adviesbureau voor bouwconstructies. Een team van enthousiaste adviseurs en modelleurs werkt aan een grote verscheidenheid aan projecten, waaronder scholen, gezondheidscentra, musea, appartementencomplexen, hoogbouw, bedrijfspanden en renovaties en herbestemmingen. Bijvoorbeeld de verbouwing van het eigen kantoorpand: het Innovation PowerHouse (INPH), de verbouwing van het hoofdgebouw (Atlas) van de TU Eindhoven,  de nieuwbouw van cultureel centrum Rozet te Arnhem en appartementencomplex Abdijtuinen in Veldhoven.

 

Op de foto v.l.n.r. : Maaike van der Windt, Leon Mevis, Gerard Doos